Ordu'da korkunç soygun: çalışanı bağladılar, 5 kilo altını alıp kayboldular!

Ordu Fatsa'da bir kuyumcuya giren silahlı soyguncu, çalışanı bağlayıp yaklaşık 5 kilo altını çaldı. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.Ordu'da korkunç soygun: çalışanı bağladılar, 5 kilo altını alıp kayboldular!
Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşanan olayda, bir kuyumcuya giren silahlı ve maskeli soyguncu, çalışanını etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 5 kilogram altını alarak kayıplara karıştı. Soygun, Reşadiye Caddesi'ndeki Yılmaz Kuyumculuk'ta meydana geldi.

ÇALIŞANI BAĞLAYIP ALTINLARI ÇALDILAR
Kimliği henüz belirlenemeyen şüpheli, iş yerine girerek çalışanını kapıları kapatması yönünde tehdit etti. Çalışanın bu isteği yerine getirmemesi üzerine soyguncu, iddiaya göre çalışanın el ve ayaklarını bağladı. Ardından vitrindeki yaklaşık 5 kilogram altını alarak olay yerinden uzaklaştı.

ŞÜPHELİ GÜVENLİK KAMERALARINDA İNCELENİYOR
İş yeri sahibi Yılmaz Şerbetçi, emniyet güçlerinin gerekli bilgileri aldığını ve incelemelerin sürdüğünü belirtti. Görgü tanığı Hakan Demiroğlu ise, şüphelinin olaydan saatler önce bölgede dolaştığını ve dikkat çektiğini ifade etti. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı
- 09:57Söğütspor'dan dev derbi zaferi: Lideri deplasmanda devirdiler!
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar




