Onikişubat'ta Gençlik Merkezi Temeli Atıldı: Başkan Toptaş, Gençlere Yatırımın Önemini Vurguladı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Kale Mahallesi'nde yeni Gençlik Merkezi'nin temelini atarak gençlere yatırımın önemini vurguladı; merkez, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkı sağlayacak.
Onikişubat Belediyesi, Kale Mahallesi'nde yeni bir Gençlik Merkezi'nin temelini attı. Belediye Başkanı Hanifi Toptaş'ın gençlere yönelik yatırımlarının bir parçası olan bu merkez, modern mimarisi ve fonksiyonel alanlarıyla dikkat çekiyor.

GENÇLERE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIM
Kale Gençlik Merkezi, kütüphane, etüt salonu, dinlenme alanları ve atölye sınıfları gibi birçok olanağı gençlere sunacak. Özellikle Onikişubat Belediyesi'nin düzenlediği Üniversite Hazırlık Kursu gibi sınavlara yönelik kurslara katılımı kolaylaştırması hedefleniyor. Bu merkez, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
BAŞKAN TOPTAŞ'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Temel atma töreninde konuşan Başkan Toptaş, gençliğe yapılan yatırımın Türkiye'nin geleceğini inşa etmek anlamına geldiğini söyledi. AK Parti belediyeciliğinin 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Toptaş, Kale Gençlik Merkezi'nin gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri, üretebilecekleri ve hayallerinin peşinden koşabilecekleri bir yaşam alanı olacağını vurguladı. Gençlere yönelik projelerin bir vizyon meselesi olduğunu dile getiren Toptaş, Onikişubat'ta genç olmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade etti.
- 14:25Kış lastiği zorunluluğu sona erdi, sürücüler dikkat!
- 14:14Denizli'de forkliftin devrilmesi sonucu genç işçi hayatını kaybetti
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!



