Düzenleme : 08 Ağustos 2025 12:45
Oltu'da yol genişletme çalışmaları sürüyor

Erzurum'un Oltu ilçesinde Narman girişindeki yol genişletme çalışmaları sürüyor.
Erzurum'un Oltu ilçesinde Narman yönünden girişinde başlatılan yol genişletme çalışmaları hızla ilerliyor. Bu çalışmalar sayesinde bölge, duble yol ve çevre düzenlemeleriyle modern bir görünüme kavuşacak.

YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI
Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, Belediye Meclis Üyesi İlhami Demir ve AK Parti Oltu İlçe Başkanı Burtay Oğuz Yavuz ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek, yıllardır dar ve kötü durumda olan Oltu'nun Narman girişinin duble yola dönüştürülmesi projesini değerlendirdi. Yeni yol çalışmaları kapsamında sadece ulaşım kolaylığı değil, çevre estetiği de göz önünde bulunduruluyor.

YENİ KÖPRÜ MÜJDESİ
Yolun kenarına yapılacak çay bahçeleri, yürüyüş yolları ve peyzaj düzenlemeleriyle giriş güzergâhı modern ve estetik bir kimlik kazanacak. Başkan Adem Çelebi, yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını ve ardından yürüyüş yolları ile çevre düzenlemeleriyle birlikte bu güzergâhı halk için modern, konforlu ve güvenli bir hale getireceklerini belirtti. Ayrıca, ilçedeki trafik yükünü azaltacak yeni bir köprü projesinin de hazır olduğunu ve Garnizon Komutanlığı karşısına yapılacak dördüncü köprünün kısa süre içinde hayata geçirileceğini müjdeledi.
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı
- 09:57Söğütspor'dan dev derbi zaferi: Lideri deplasmanda devirdiler!
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar
- 09:37Bursa'da üst geçitten kopan demir, trafiği birbirine kattı: Faciadan dönüldü!



