Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'ye karşı aldıkları 3-0'lık galibiyetin şampiyonluk yolunda büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

ŞAMPİYONLUK İÇİN ÖNEMLİ BİR MAÇTI
Buruk, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında evlerinde Fenerbahçe'yi mağlup ettikten sonra yaptığı açıklamada, "Maçın başlangıcında kazanma arzumuzu net bir şekilde gösterdik. Oyunun başından sonuna kadar hakimiz. Rakibimize karşı büyük bir üstünlük kurduk," dedi. Ayrıca, galibiyetin puan farkını 7'ye çıkardığını ve rakiplerinin şampiyonluk şansını azalttığını ifade etti.
OYUNCULARA TEŞEKKÜR ETTİ
Okan Buruk, oyuncularının gösterdiği performanstan dolayı teşekkür ederek, "Bu galibiyeti taraftarımıza hediye ediyorum. Onların desteği her zaman yanımızda. Fenerbahçe'ye de ilerleyen maçlarında başarılar diliyorum," diye ekledi. Fenerbahçe karşısında aldıkları önlemleri de paylaşan Buruk, "Uzun topları durdurduk ve rakibimize fazla pas imkanı vermedik," şeklinde konuştu. Buruk, bu sezon 50. maça yaklaştıklarını ve yoğun bir fikstürle mücadele ettiklerini belirterek, "Bazen kaybedilen puanlar olabilir, ancak bu her takım için geçerli. Şampiyonluk için mücadelemiz devam ediyor," dedi.







