Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, Ertuğrulgazi Erkek Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen bir iftar programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Program kapsamında, İl Müdürü Demir öğrencilere kendi elleriyle yemek dağıttı.

ÖĞRENCİLERLE AYNI SOFRA PAYLAŞILDI
Demir, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu vurgulayarak, öğrencilerle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu dile getirdi. İftar öncesinde yemekhanede öğrencilerin tabldotlarına yemek dağıtan Demir, öğrencilerle sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Bu samimi buluşmada gençlerle yakından ilgilenildi.
RAMAZAN DEMİR'DEN TEŞEKKÜR VE TEMENNİ
Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, "Birlik ve bereketin paylaşıldığı bu güzel akşamda gençlerimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin" ifadelerini kullanarak etkinliğe katılan herkese teşekkür etti ve Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.







