Oğlunun ölümünden 2 saat sonra acı tesadüf: Anne de kalp krizinden hayatını kaybetti

İzmir'de bir anne, oğlunun kalp krizi sonucu ölümünden 2 saat sonra aynı kaderi yaşayarak hayatını kaybetti. Acı tesadüf yürekleri burktu.
İzmir'in Gaziemir ilçesinde yürek burkan bir olay yaşandı. 73 yaşındaki Behice Yılmaz, oğlunu kalp krizi sonucu kaybetmenin acısıyla sarsıldıktan sadece 2 saat sonra kendisi de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

TRAJEDİ BAŞLANGICI: OĞULUN KAYBI
Olay, 3 Nisan tarihinde Irmak Mahallesi'nde meydana geldi. Behice Yılmaz, sabah saatlerinde oğlu Sedat Yılmaz'ı uyandırmak için odasına girdiğinde onu yatağında hareketsiz buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerince yapılan incelemelerde, Sedat Yılmaz'ın kalp krizi sonucu vefat ettiği belirlendi.
ACININ KARŞISINDA YIKILAN ANNE
Oğlunun ani ölümüyle büyük bir üzüntü ve stres yaşayan anne Behice Yılmaz, bu acı haberden yalnızca 2 saat sonra evinde fenalaştı. Durumun bildirilmesi üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, yaşlı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede kalp krizi geçirdiği tespit edilen Behice Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
- 05:30ABD, Avrupa'dan binlerce askerini çekme kararı aldı
- 05:20Yüz yıl sonra yeniden: Nesli tükendi sanılan kurt, Los Angeles'a kadar indi!
- 05:10Korkunç uçak kazasında 15 kişi hayatını kaybetti: Motor gövdeden ayrıldı
- 05:00Antarktika devi A23a'nın dramatik dönüşümü: Maviye bürünen buzdağı parçalanıyor
- 04:50Yeni sürücülerin ehliyeti anında iptal edilecek




