Niğde'nin genç yetenekleri İzmir'de milli takım seçmelerinde

Niğde Belediyespor'un U14 oyuncuları Çınar Özçelik ve Ahmet Said Mutlu, milli takım seçmeleri için İzmir'deki kampa davet edildi. Bu gelişme, Niğde'nin altyapı yatırımlarının başarısını gösteriyor.
Niğde'de yetişen genç sporcular, milli takım hedeflerine bir adım daha yaklaştı. Niğde Belediyespor'un U14 takımında forma giyen Çınar Özçelik ve Ahmet Said Mutlu, Türkiye genelinden seçilen yeteneklerin katıldığı milli takım seçmelerinin 3. etabına katılmak üzere İzmir'deki kampa davet edildi.
ALTYAPI YATIRIMLARININ MEYVELERİ TOPLANIYOR
Niğde Belediyespor'dan yapılan açıklamada, altyapıya verilen önemin karşılığının alındığı vurgulandı. İzmir'deki kamp sürecinde genç oyuncuların sergileyeceği performansın, hem kendi gelecekleri hem de kulüp için büyük önem taşıdığı belirtildi. Bu durumun, Niğde'nin sporcu yetiştiren bir şehir olma vizyonunun bir göstergesi olduğu ifade edildi.
GENÇ YETENEKLERE GÜVEN TAM
Açıklamada ayrıca, Çınar Özçelik ve Ahmet Said Mutlu'ya milli takım yolculuklarında başarı dilekleri iletildi. Sporculara duyulan güvenin tam olduğu ve bu tür başarıların Niğde sporunun gelişimi için motive edici olduğu kaydedildi.
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu






