Niğde'de yüzme eğitimi alan çocuklara malzeme desteği

Niğde Belediyesi, Yaz Spor Okulları'nda yüzme eğitimi alan çocuklara yüzme bonesi ve gözlüğü desteği sağladı; Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de dağıtım törenine katıldı.Niğde'de yüzme eğitimi alan çocuklara malzeme desteği
Niğde Belediyesi, Yaz Spor Okulları kapsamında yüzme eğitimi alan çocuklara yüzme bonesi ve gözlüğü desteğinde bulundu. Malzeme dağıtımı, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'in katılımıyla gerçekleştirildi.

ÇOCUKLARIN SPORA TEŞVİKİ
Yaz döneminde düzenlenen spor okullarıyla çocukların fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sağlayan Niğde Belediyesi, yüzme branşında eğitim alan öğrencilere malzeme desteği sağladı. Dağıtım töreninde Başkan Özdemir, minik sporcularla yakından ilgilenerek onlarla zaman geçirdi.

BAŞKAN ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMA
Başkan Özdemir, yaptığı açıklamada, 'Niğde Belediyesi olarak, çocuklarımızın erken yaşta sporla tanışmasına önem veriyoruz. Yaz Spor Okulları aracılığıyla yüzme, futbol, basketbol, voleybol gibi birçok branşta eğitim veriliyor. Yüzme eğitimi alan çocuklarımızı teşvik etmek için bone ve gözlük desteğinde bulunduk. Ekipman dağıtımını da bizzat yaparak çocuklarımızın heyecanına ortak olduk' dedi. Niğde Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen Yaz Spor Okulları, her yıl binlerce çocuğun katılımıyla gerçekleşiyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerle çocuklar hem fiziksel gelişim sağlıyor hem de sosyal beceriler kazanıyor. Başkan Özdemir, gençliğe yönelik iş birliklerinin önemine dikkat çekerek, 'Çocuklarımıza fırsat verildiğinde ne kadar yetenekli ve azimli olduklarını görüyoruz. Belediyemiz, Gençlik ve Spor Bakanlığıyla yaptığı iş birliği sayesinde gençlerimizin sporla iç içe büyümesine destek oluyor. Bu projelerle sadece bugüne değil, yarınlara da yatırım yapıyoruz' diye konuştu.
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!
- 13:41Antep fıstığı fiyatları artışta: Yeni zam kapıda mı?
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı




