Niğde'de uyuşturucu operasyonu: 3 kişi cezaevine gönderildi

Niğde'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 kişi yakalanırken, 3'ü tutuklandı. Ele geçirilen malzeme miktarı dikkat çekti.
Niğde'de, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında yürütülen operasyonlar sonucunda 7 şüpheli yakalandı. Bu kişilerin 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OPERASYON DETAYLARI
Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar, il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan, bulunduran ve kullanan şahıslara yönelikti. Yapılan işlemler sonucunda yakalanan şüpheliler adli mercilere sevk edildi.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER
Yapılan aramalarda, şüphelilerin üzerlerinde, ikametlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında toplamda 137,80 gram uyuşturucu maddesi, 63 adet sentetik ecza ve 7 bin TL nakit para ele geçirildi. 4 şüpheli ise savcılık talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
- 00:30Mirow'da kazılar sırasında 800'den fazla tarihi kalıntı bulundu
- 00:20Maydonoz Döner'in 5 şirketi, 1.95 milyar TL'den satışa çıktı
- 00:10Askeri helikopter, tepeye dev tebeşir figürü taşıdı
- 00:00Çölün Kalbindeki Gizemli Yol: 80 Kilometrelik Sır Haritalarda Bile Yok
- 00:00İtalya'da trafik nedeniyle sürücülere iade müjdesi




