DÜNYA
Yayınlanma : 10 Eylül 2025 23:25
Netanyahu, Katar'ı tehdit etti: 'Hamas üyelerini sınır dışı edin ya da adalete teslim edin'

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Katar'ı Hamas üyelerini sınır dışı etmesi veya adalete teslim etmesi konusunda tehdit etti. Netanyahu, 7 Ekim 2023'teki olayları 11 Eylül saldırılarına benzeterek, uluslararası kınamaları da eleştirdi.
NETANYAHU'DAN KATAR'A KESKİN UYARI
Katar'ın başkenti Doha'daki Hamas heyetine düzenlenen saldırının ardından yapılan açıklamada, Netanyahu, "Ya onları sınır dışı edin ya da adalete teslim edin, çünkü yapmazsanız, biz yapacağız" dedi. Bu açıklamayla İsrail, Katar'ı Hamas üyelerinin sınır dışı edilmesi veya adalete teslim edilmesi konusunda açık bir şekilde tehdit etti.
7 EKİM SALDIRILARI VE 11 EYLÜL BENZETMESİ
7 Ekim 2023'teki olayları 11 Eylül saldırılarına benzeten Netanyahu, İsrail'in 11 Eylül saldırılarından sonra ABD'nin izlediği yaklaşımı izlediğini iddia etti. Ayrıca, Katar'ın egemenliğini ihlal eden saldırı nedeniyle İsrail'e yönelik uluslararası kınamaları eleştirerek, "İsrail'i kınadıkları için kendilerinden utanmalılar" ifadelerini kullandı.
- 15:27Mexico City, yer altına gömülme riskiyle karşı karşıya
- 15:17Unutulan kredi kartları cebinizi yakıyor: Aidat kabusu ve kredi notu depremi!
- 15:07Osmaneli'de 19 Mayıs coşkusu dorukta
- 14:57Niğde’de 19 Mayıs ruhu coşkuyla canlandı: Gençlere büyük emanet
- 14:47İsrail, Sumud Filosu'na yönelik saldırılarını sürdürüyor




