Nehir Toker'in zafer anı: MCBÜ'yü dünya sahnesinde parlatan altın madalya!

Nehir Toker, 2025 İslami Dayanışma Oyunları'nda altın madalya kazanarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ni gururlandırdı ve uluslararası arenada Türkiye'yi temsil etti.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Nehir Toker, 2025 İslami Dayanışma Oyunları'nda 4x100 metre mix bayrak yarışında altın madalya elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

BÜYÜK GURUR
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, uluslararası spor etkinliklerinde yeni bir zafer kazanarak bu gururu kutladı. Nehir Toker, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen 2025 İslami Dayanışma Oyunları'nda milli takım ile yarışarak ülke adına önemli bir katkı sağladı.
PERFORMANS VE DESTEK
4x100 metre mix bayrak yarışında gösterdiği etkileyici performansla takımının şampiyonluğunda kilit rol oynayan Toker, hem Türkiye'yi hem de Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ni onurlandırdı. Üniversite yönetimi ve akademisyenler, Nehir Toker'i tebrik ederek gelecekteki başarılarını destekledi.
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!




