Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Bodrum FK ile oynanan maçın ardından basın toplantısı düzenleyerek, takımının performansını değerlendirdi.

İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK
Er, sezonun başlangıcında olumsuz hava ve saha koşullarının kendilerini zorladığını ancak buna rağmen maçı kazanmanın değerli olduğunu vurguladı. "Açıkçası saha ve hava şartları bizi oldukça zorladı. Zemin çok kötüydü. Öbek öbek çimin kalktığı bir sahada, pas oyunu oynayan bir takım olarak zemin bizleri zorladı. Yüksek nem de normal, ancak her şeye rağmen iki takım da iyi mücadele etti" dedi.
POZİSYON VERMEDİK
Maç boyunca rakiplerine gol pozisyonu vermediklerini belirten Mustafa Er, "Birçok pozisyona girdik. Rakibe yüzde yüz gol pozisyonu şansı vermedik. İkinci yarıda daha farklı kazanabilirdik" şeklinde konuştu. Bodrum FK'nın oyun planına dair de bilgi verdiklerini ve başarılı bir şekilde sahaya yansıttıklarını ifade etti. İlerleyen haftalarda oyunlarının daha da gelişeceğini belirten Er, "Oyunumuz daha iyi, yüzde 100 olacak; bunun garantisini verebilirim. Bu maç bizim için yeterli değil ama ligin ilk maçı için iyi bir başlangıçtı. Bu havada ve bu sahada kazanmak çok değerliydi. Tüm oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.







