GÜNDEM
Yayınlanma : 21 Kasım 2025 11:15

Mustafa Denizli: Babalıkta başarısız olabilirim ama çocuklarım her şeyim

Mustafa Denizli: Babalıkta başarısız olabilirim ama çocuklarım her şeyim
Mustafa Denizli, Ahmet Mümtaz Taylan ile yaptığı röportajda ailesi ve babalık deneyimi hakkında içten açıklamalarda bulundu.

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli, Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Empati' programına katılarak ailesi ve bilinmeyen yönleri hakkında içten açıklamalarda bulundu.

sempati mobilya

VEFA KAVRAMINA YAKLAŞIMI

76 yaşındaki Denizli, vefa konusunda düşündüklerini paylaşarak, "Vefa, 50 yıl 40 yıl önceydi. Vefa, kelime karşılığını kaybeden bir unsur şu an da. Kendime de adapte ettiğim zaman vefasız diyebilirim! Çok sevdiklerimi çok sık arayamam, hal hatır soramam. Düşünürüm, düşündüklerimi hayata geçiremem. Kendimde gereği kadar var diyemem! Kendimi dışa vuran vefalılardan değilim" dedi.

AİLESİ VE ÇOCUKLARIYLA İLİŞKİSİ

Ablası ve ağabeyi olduğunu belirten Denizli, annesi hakkında, "Annem mevlithandı. Ben annemin kuzucuğuydum, bana düşkün olduğunu belli ederdi" ifadelerini kullandı. İlk kazandığı para olan 3 bin lirayı babasına götürdüğünü söyleyen Denizli, babasının bu duruma çok mutlu olduğunu belirtti. Ancak babasının futbolcu olmasını istemediğini de vurguladı, "Okuyalım isterdi. O dönem imkanlar kısıtlıydı. Çeşme'den İzmir'e gitmek bile 5 buçuk saat sürüyordu" şeklinde konuştu. Denizli, iki kızı olduğunu ve babalık konusunda sorulan soruya, "Hem geçerim hem kalırım. Mesleğim nedeniyle çocuklarımla beraber büyüyemedim ben, onlar benim hayattaki her şeyim. Çocuklarıma yeterli vakti ayıramadım. Kızım Lal, belediye başkanı olduğu için tüm tatillerimi geçirdiğim Çeşme’ye iki yıldır gitmiyorum" yanıtını verdi. Ayrıca, hayatındaki dönüm noktasını da, 14 yaşındayken kendisini İzmir'e Altay Spor Kulübü'ne götüren Prof. Dr. Orhan Cura'nın desteği olduğunu belirtti.