Münih'te patlama: Bir kişi ölü bulundu, halk için tehlike yok

Almanya'nın Münih kentinde bir caddede meydana gelen patlamada bir kişi ölü bulundu. Polis, halk için herhangi bir tehlike olmadığını belirtti.
Almanya'nın Münih kentinde, Lerchenauer Strasse olarak bilinen işlek bir caddede bir patlama olayı yaşandı.
OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ
Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yetkililer, geniş bir alanın güvenlik kordonu altına alındığını ve operasyonun devam ettiğini belirtti.
NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR
Alman haber ajansı Bild'in bildirdiğine göre, sabah erken saatlerde Münih'te duyulan çok sayıda patlama ve silah sesi haberlerinin ardından bir kişi ölü olarak bulundu. Polis ve itfaiye ekipleri, özel ekipler ve bomba imha uzmanlarıyla birlikte bölgede birkaç saattir çalışmalarını sürdürüyor. İlk değerlendirmelere göre, adamın evine patlayıcı yerleştirip ateşe verdiği ve ardından intihar ettiği düşünülüyor. Polis sözcüsü, kentte halk için şu anda herhangi bir tehlike bulunmadığını ifade etti. Sözcü ayrıca, polis ve itfaiye ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar nedeniyle yolun geniş çaplı olarak trafiğe kapatıldığını söyledi.
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor





