Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 17. yıl dönümünde Nazilli’de anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 17. yıl dönümünde Nazilli’de düzenlenen lokma hayrı ile anıldı. Etkinlikte birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Nazilli’de, Büyük Birlik Partisi’nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 17. yıl dönümünde düzenlenen lokma hayrı ile anıldı.

LOKMA HAYRI DÜZENLENDİ
Nazilli Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı ve Nazilli Alperen Ocakları tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, 3 bin kişilik lokma hayrı yapıldı. BBP Nazilli İlçe Başkanı İsmail Bönce, yaptığı açıklamada, "Büyük Birlik Partisi’nin kurucu lideri, milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olan merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu şehadetinin 17. yıl dönümünde rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. O, sadece bir siyasi lider değil, inandığı değerlerden asla taviz vermeyen bir dava insanıydı" dedi.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Başkan Bönce, birlik, beraberlik ve adalet anlayışıyla yol yürüyeceklerini belirterek, "Onun çizdiği yolda, aynı inanç ve kararlılıkla hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bu vesileyle bir kez daha Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı. Program, emekli imam-hatip Bilal Ekinci’nin öncülüğünde edilen dualar ile sona erdi. Etkinliğe, BBP Nazilli İlçe Başkanı İsmail Bönce, Alperen Ocakları Nazilli İlçe Başkanı Tevfik Tamoğlu ve birçok siyasi parti temsilcisi katıldı.
- 09:06Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek? Merkez Bankası'ndan kritik ipucu!
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü
- 08:38Riyad'da Kumların Altından Bin Yıllık Hazine Çıktı: Altın, Gümüş ve Değerli Taşlarla Dolu Çömlek Bulundu





