• satrroıad dörüm
ASAYİŞ
Yayınlanma : 16 Temmuz 2026 16:34

Muğla-Denizli yolunda kan donduran kaza: 2 kişi yaralandı

Muğla-Denizli yolunda kan donduran kaza: 2 kişi yaralandı
Muğla-Denizli karayolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağaca çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken, itfaiye ekipleri mahsur kalanları kurtardı.

Muğla ile Denizli'yi birbirine bağlayan karayolunda yürekleri ağza getiren bir trafik kazası yaşandı. Çakmak Mahallesi yakınlarında meydana gelen tek taraflı kazada, araçtan fırlayan parçalar ve can kaybı olmaması yüreklere su serpti.

Muğla-Denizli yolunda kan donduran kaza: 2 kişi yaralandı 1

DİREKSİYON HAKİMİYETİ KAYBOLDU, KABUS BAŞLADI

Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir ağaca adeta çiviler gibi saplandı. Kazanın şiddetiyle araçtan dumanların yükseldiği ve çevredeki vatandaşların büyük panik yaşadığı belirtildi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye derhal Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi.

CAN PAZARINDAN SAĞ SALİM KURTULDULAR

İtfaiye ekipleri, sağlık personeliyle koordineli bir şekilde çalışarak araç içinde sıkışan yaralıları kurtarmak için seferber oldu. Nefes kesen bir operasyonla araçtan güvenli bir şekilde çıkarılan yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından ambulansla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.