GÜNDEM
Yayınlanma : 16 Ağustos 2025 13:04

Muğla'da yeni huzurevi ve altyapı projeleri denetlendi

Muğla'da yeni huzurevi ve altyapı projeleri denetlendi
Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz, Menteşe'deki Hasan Özcan Huzurevi ve yenilenecek Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi'ni başta olmak üzere birçok projeyi denetledi.
Muğla'da yeni huzurevi ve altyapı projeleri denetlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz, Menteşe ilçesindeki devam eden projeleri yerinde inceledi. Hasan Özcan Huzurevi ve deprem nedeniyle yıkılıp yeniden inşa edilecek Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi başta olmak üzere birçok yatırım alanını ziyaret eden Yılmaz, çalışmaların takibi ve koordinasyonu hakkında bilgi aldı.

teknik yapı

MENTEŞE İLÇESİNDE YATIRIMLAR

Yılmaz, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın vizyonu doğrultusunda güçlü bir yatırım süreci yürütüldüğünü belirtti. Eski otogar bölgesinde Fen İşleri Daire Başkanlığı'na hizmet verecek yeni bir binanın inşasının da kontrol edildiğini ifade etti. Çalışmaların planlanan takvimde tamamlanması için ilgili daire başkanlarıyla koordinasyon toplantıları yapıldığını sözlerine ekledi.

YENİ HUZUREVİ VE ALTYAPI PROJELERİ

Etüt ve Projeler Daire Başkanı Münevver Tetik, yaklaşık 960 metrekarelik yeni hizmet binasının ekim ayında tamamlanmasını hedeflediklerini açıkladı. Hasan Özcan Huzurevi'nin tamamlandığını ve kullanım izni için başvuruda bulunulacağını belirterek, depremden etkilenen huzurevinin yenilenmesi için projenin tamamlandığını ve ihale sürecinin gerçekleştiğini duyurdu. Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Buket Kallem, Kışla Parkı'nın yenilenmesiyle ilgili bilgi verirken, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ünsal Paşalı, Hasan Özcan Huzurevi'nin uzman personel ile hizmet vereceğini açıkladı. Fen İşleri Daire Başkanı Süleyman Özdemir ise Uğur Mumcu Bulvarı'ndaki sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını ve diğer caddelerdeki çalışmaların devam ettiğini bildirdi.