MUĞLA'DA YÜKLÜ TIR ALEV ALDI
Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Aydın-Muğla kara yolu üzerinde seyir halinde olan ve hurda yüklü olduğu öğrenilen bir tırda, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay, saat 16.00 sularında Milli Piyango Kız Yurdu yakınlarında meydana geldi. Aracın motor kısmından yükselen alevleri fark eden tır sürücüsü, hızla aracını yol kenarına çekerek canını son anda kurtardı.
EKİPLER SEVK EDİLDİ, YOL TRAFİĞE KAPANDI
Yangın ihbarının ardından bölgeye itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen alevler, ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sırasında tır sürücüsünün yara almadan kurtulduğu belirtildi. Olayın yaşandığı ana yol, Marmaris istikametinden Muğla yönüne doğru tamamen trafiğe kapatıldı. Marmaris yönüne giden trafik ise alternatif yan yoldan kontrollü olarak sağlandı.
ÇALIŞMALAR SONRASI TRAFİK NORMALE DÖNDÜ
Ekiplerin yangının ardından tırda ve çevresinde gerçekleştirdiği söndürme ve soğutma çalışmaları tamamlandı. Bölgede güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından karayolu trafiğe kontrollü bir şekilde yeniden açıldı. Yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelen tır küle dönerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.








