Muğla'da ruhsatsız silahlara büyük operasyon: 13 şüpheli gözaltında

Muğla'da polis, ruhsatsız silah bulunduran ve satan 13 şüpheliye yönelik operasyonda çok sayıda silah ve mühimmata el koydu. Operasyonda 4 şüpheli tutuklandı.Muğla'da ruhsatsız silahlara büyük operasyon: 13 şüpheli gözaltında
Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla genelinde ruhsatsız silah bulunduran, satan ve sosyal medya hesaplarından silah paylaşımı yapan şahıslara yönelik kapsamlı bir çalışma yürüttü.

BODRUM'DAN ORTACA'YA UZANAN OPERASYON
Yapılan çalışmalar neticesinde Bodrum, Dalaman, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Milas ve Ortaca ilçelerinde belirlenen 13 şahsın adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Bu adreslerde yapılan aramalarda önemli miktarda silah ve mühimmata el konuldu.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER
Operasyonda; 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 5 adet kurusıkı tabanca, 12 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet havalı tüfek, 212 adet tabanca fişeği, 283 adet av tüfeği kartuşu, bir adet kılıç, işlemeli bir çelik bıçak ve 4 adet şarjör ele geçirildi. Yürütülen soruşturma kapsamında toplam 13 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Şüphelilerden 5'i ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 4 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 08:58İran petrolüne ABD'den şok karar: Satış izni uzatılmıyor!
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor
- 08:37Oyuncu Wilma Elles, mobilya firmasına 600 bin TL'lik dava açtı: Fotoğrafları izinsiz kullanılmış!
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı




