Muğla'da mesleki eğitim sektörüyle el ele veriyor

Muğla'da mesleki eğitimin niteliğini artırmak ve sektörle bağları güçlendirmek amacıyla düzenlenen PYK toplantısında, ekonomik kalkınma için iş birliğinin önemi vurgulandı.
Muğla'da mesleki eğitimin kalitesini yükseltmek ve sektörle olan iş birliğini pekiştirmek amacıyla Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü Yürütme Kurulu (PYK) toplantısı düzenlendi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay başkanlık etti.

EKONOMİ İÇİN KRİTİK ADIM
Toplantıda söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, mesleki eğitimin Muğla ve Türkiye ekonomisi için ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Sektör temsilcilerinin eğitim sürecine aktif katılımının, öğrencilerin ufuklarını genişlettiğini belirten Çay, iş birliği protokolünün getirdiği olumlu sonuçların devam edeceğine inandığını ifade etti.
SEKTÖR DESTEĞİ DEVAM EDECEK
Muğla'daki sanayi ve ticaret dünyasının temsilcileri de eğitimin her safhasında desteklerini sürdüreceklerini dile getirdi. Sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün ancak bu tür koordineli ve planlı çalışmalarla yetiştirilebileceğini belirten temsilciler, bu birlikteliğin önemine dikkat çekti. Toplantı, gelecek dönemde hayata geçirilecek projelerin planlanmasıyla son buldu. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen görüşmeye İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ile Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü ve PYK üyeleri katıldı.
- 20:28Büyükmandıra'da yağlı güreş heyecanı: İsmail Koç başpehlivan oldu
- 20:12Kırk Merdiven Şelalesi'nde mahsur kalan vatandaş, 5 saatlik kurtarma çalışmasıyla kurtarıldı
- 19:19Sevgi Plajı'nda dehşet anları: İki kişi ölümden döndü
- 18:53Hamile Melike Şahin, sahnede zorlu anlar yaşadı
- 18:46Cem Yılmaz'dan yapay zeka esprisi: 68 milyarlık servetle aşk yaşıyor!





