KÜLTÜR-SANAT
Yayınlanma : 20 Mayıs 2026 11:47

Muğla’da gençlik coşkusu: Bayram kutlamaları ve birlik mesajları

Muğla’da gençlik coşkusu: Bayram kutlamaları ve birlik mesajları
Muğla'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Etkinlikte gençlere birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Muğla’da gençlik coşkusu: Bayram kutlamaları ve birlik mesajları

Muğla’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Muğla Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen özel bir kokteyl programıyla kutlandı.

sempati mobilya

Muğla’da gençlik coşkusu: Bayram kutlamaları ve birlik mesajları 1

ETKİNLİĞE YOĞUN KATILIM

Gençlik sivil toplum kuruluşları temsilcileri, üniversite öğrenci toplulukları ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, birlik ve beraberlik mesajları ön planda oldu. Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz, etkinliği ziyaret ederek gençlerin bayram coşkusuna ortak oldular.

Muğla’da gençlik coşkusu: Bayram kutlamaları ve birlik mesajları 2

BAŞKANLARDAN TEŞVİK EDİCİ MESAJLAR

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, etkinlikte gençlere seslenerek, “Atatürk’ün güvenip emanet ettiği geleceğin hakkını veren gençler şu anda bu meydanda. Bugün çok anlamlı bir gün. 107 yıl önce Atamız bir hayal kurdu. Bize düşen; layık olmak ve Atatürk’ün çocukları gibi davranmak” dedi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz ise, gençlerin her zaman destekçisi olduklarını vurgulayarak, “Yenilmez kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 107. yıl dönümünde, hepinizin bayramını kutlarım” ifadelerini kullandı.