Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı bir operasyonuyla, iki ayrı ‘Tasarlayarak öldürme’ suçundan kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası bulunan firari şüpheli yakalandı.
OPERASYON DALAMAN'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İstihbarat, Özel Harekat ve KOM ekiplerinin müşterek çalışması sonucu, Dalaman'da saklandığı evde bulunan şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İzmir Karşıyaka Ağır Ceza İlamat Masası tarafından aranan şüphelinin yakalanması için Muğla İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ortak bir operasyon düzenledi.
ŞÜPHELİ CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Saklandığı müstakil eve yapılan baskın sonucu yakalanan şüpheli, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. 25 yıllık hapis cezasının infazı için artık cezaevinde bulunuyor.







