SPOR
Yayınlanma : 21 Temmuz 2025 11:05

Muğla'da Duatlon zaferi: Akif Bozkurt Türkiye şampiyonu

Muğla'da Duatlon zaferi: Akif Bozkurt Türkiye şampiyonu
Ankara'da yapılan Duatlon Türkiye Kupası Finali'nde Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden Akif Bozkurt Türkiye şampiyonu olurken, Emre Doğan ise genel klasmanda 4. oldu.
Muğla'da Duatlon zaferi: Akif Bozkurt Türkiye şampiyonu

Ankara'da düzenlenen Duatlon Türkiye Kupası Finali'nde Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları büyük bir başarıya imza attı. 5 km koşu, 20 km bisiklet ve 2.5 km koşudan oluşan zorlu parkuru tamamlayan sporcularımız, hem bireysel hem de genel klasmanda önemli dereceler elde etti.

teknik yapı

Akif Bozkurt Türkiye Şampiyonu Oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Akif Bozkurt, gösterdiği üstün performansla Türkiye şampiyonluğunu kazandı. Bozkurt'un başarısı, Muğla sporunun yükselen ivmesini bir kez daha gözler önüne serdi. Yoğun bir yarış temposunun ardından elde edilen bu zafer, hem Bozkurt'un hem de Muğla sporunun özverisinin bir ödülü oldu.

Genç Yıldız Emre Doğan'dan Umut Veren Başarı

Yıldızlar kategorisinde yarışan Emre Doğan ise Türkiye Finali'ni 5. sırada tamamladı. Sezon boyunca gösterdiği istikrarlı performans sayesinde genel puanlamada Türkiye 4.’sü olan Doğan, gelecek adına büyük umutlar vaat ediyor. Genç sporcunun başarısı, Muğla'nın spor alanında geleceğe yatırım yaptığının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, elde edilen başarıların Muğla'nın spor alanındaki gelişimini ve sporun ilimizde ne kadar benimsendiğini gösterdiği vurgulandı. Kurum, sporcuların azmi, antrenörlerin özverisi ve verilen desteğin bu başarıda önemli rol oynadığını belirtti.