Muğla'da bisiklet yarışı: Mustafa Tekin birinci oldu

Muğla'da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Bisiklet Yarışı'nda Mustafa Tekin birinci oldu.Muğla'da bisiklet yarışı: Mustafa Tekin birinci oldu
Muğla'da bu yıl 8'inci kez düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Bisiklet Yarışı, Marmaris'te sona erdi. Yarış, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi. Muğla Valisi İdris Akbıyık ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, yarışın startını birlikte verdiler.

34 İLDEN 124 SPORCU KATILDI
34 ilden 124 sporcunun 10 kategoride katıldığı yarış, 62 kilometrelik etapla Marmaris'te tamamlandı. Yoğun katılımla gerçekleşen yarışta sporcular büyük bir mücadele sergilediler. Yarışın heyecan dolu anlarına tanıklık eden izleyiciler de yarışmacıları desteklediler.

ÖDÜL TÖRENİ
Yarış sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya ve beraberindeki protokol tarafından verildi. Mustafa Tekin birinci, Yunus Emre Yılmaz ikinci ve Adem Can Ateş üçüncü olarak yarışı tamamladı. Dereceye giren sporculara başarılarının devamını dileyen yetkililer, onlara madalya ve kupalar takdim ettiler.
- 14:24Çin'in Geely'si, 450 bin liralık elektrikli otomobille Avrupa pazarını sarsıyor
- 14:17Vize krizi patlak verdi: ABD askeri uçakları Bulgaristan'dan ayrılıyor
- 14:10Budapeşte'de Şampiyonlar Ligi öncesi taraftarlar arasında şiddet olayları
- 14:02Çin'den akıl almaz mühendislik: Denizin 113 metre altından dev su hattı!
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi




