GÜNDEM
Yayınlanma : 30 Mart 2026 13:36

Muğla'da bir haftada kaçakçılara nefes aldırmayan 6 operasyon!

Muğla'da bir haftada kaçakçılara nefes aldırmayan 6 operasyon!
Muğla'da jandarma ekipleri, bir haftada 6 operasyonla 102 kg tütün, binlerce sigara ve tütün mamulü ele geçirdi. 8 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Muğla'da bir haftada kaçakçılara nefes aldırmayan 6 operasyon!

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, 23-29 Mart 2026 tarihleri arasında il genelinde kaçakçılık ve organize suçlara karşı kararlı bir duruş sergiledi.

sempati mobilya

BİR HAFTADA BÜYÜK MİKTARDA KAÇAK ÜRÜNE EL KONULDU

Bu yoğun çalışmalar sonucunda gerçekleştirilen 6 ayrı operasyonda, toplamda 102 kilogram tütün, 29 bin adet içi tütün doldurulmuş makaron ve bin 588 paket farklı markalarda kaçak sigara ele geçirildi. Ekiplerin titiz çalışmaları sayesinde bu yüklü miktarda kaçak ürünlerin piyasaya sürülmesi engellendi.

OPERASYONLAR SONUCUNDA 8 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

Operasyonlarda sadece tütün ve sigara değil, aynı zamanda 379 paket elektronik ısıtmalı sigara kartuşu, 438 adet kaçak puro, 64 adet elektronik sigara ve tam 27 bin 370 adet de çeşitli kaçak tütün mamulü ele geçirildi. Bu başarılı operasyonlar neticesinde toplam 8 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak adalete teslim edildi.