GÜNDEM
Yayınlanma : 06 Ağustos 2025 14:21

Muğla'da 100 Yaş Evleri'nde yazlık sinema günleri başladı

Muğla'da 100 Yaş Evleri'nde yazlık sinema günleri başladı
Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin 100 Yaş Evleri'nde yazlık sinema günleri başladı. Nilüfer Caner 100 Yaş Evi üyeleri, 'Elveda Katya' ve 'Yengeç Sepeti' filmlerini izleyerek keyifli bir akşam geçirdi.
Muğla'da 100 Yaş Evleri'nde yazlık sinema günleri başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 60 yaş üstü vatandaşlar için hayata geçirdiği 100 Yaş Evleri'nde yazlık sinema günlerine başladı. Nilüfer Caner 100 Yaş Evi'nde düzenlenen etkinlikte, şimdiye kadar 14 farklı film gösterildi. Son gösterimde 'Elveda Katya' ve 'Yengeç Sepeti' filmleri izlendi.

teknik yapı

YAŞLILAR İÇİN SOSYAL ETKİNLİKLER

100 Yaş Evi üyeleri, açık hava sinemasının nostaljik atmosferinde keyifli bir akşam geçirdi. Etkinliğe katılanlar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'a ve emeği geçenlere teşekkür etti. Önümüzdeki günlerde ise 'Mucize' ve 'Mucize 2' filmleri gösterilecek.

100 YAŞ EVLERİ'NİN POPÜLERLİĞİ

Menteşe ve Fethiye'deki 100 Yaş Evleri, 2203 ve 824 üyesiyle yoğun ilgi görüyor. Sinema günlerinin yanı sıra resim, İngilizce, egzersiz atölyeleri, hafıza oyunları ve çeşitli turnuvalar düzenleniyor. Türk Halk Müziği Korosu da faaliyet gösteriyor. Başkan Aras, her yaştan vatandaşın mutluluğu için çalıştıklarını vurguladı.