Beylikdüzünde motosikletli iki şahıs, bir mobilya imalathanesine silahlı saldırı düzenledi. O sırada iş yerinin önünde bulunan çalışan kişi mermilerin hedefi olmaktan son anda kurtulurken, o anlar kameraya yansıdı.
Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü Beylikdüzü Yakuplu Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre motosikletli iki şahıs, güpegündüz bir mobilya imalathanesini kurşunladı. Saldırganların mermileri ateşlediği anda iş yeri önünde bulunan bir çalışan ise şans eseri mermilerin hedefi olmaktan son anda kurtuldu. 4 el ateş eden şahıslar olayın ardından motosikletle kayıplara karışırken, sokakta park halinde duran minibüse 2 mermi isabet etti. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.
ASAYİŞ
Yayınlanma : 04 Haziran 2025 10:11
Motosikletli saldırganlar iş yeri kurşunladı, çalışan vurulmaktan şans eseri kurtuldu
Beylikdüzünde motosikletli iki şahıs, bir mobilya imalathanesine silahlı saldırı düzenledi. O sırada iş yerinin önünde bulunan çalışan kişi mermilerin hede
- 14:53Hisarcık'ta vişne alımları başladı, üreticiler fiyatlardan şikayetçi
- 14:43Datça'da zeytin ve badem üreticileri artık tek çatı altında buluştu
- 14:32Altın ve petrol fiyatları için kritik seviyeler belirlendi
- 14:22Bursa'da yürek burkan kaza: Kömür yüklü tır markete daldı, baba hayatını kaybetti
- 14:11Başkan Aydın, 136 mahalle için eşit hizmet sözünü verdi





