Motorlu Testere Faciası: Ağaç Budarken Bileğini Kesti!

Bursa İnegöl'de ağaç budarken motorlu testere ile bileğini kesen 63 yaşındaki adam hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yaşlı bir adamın ağaç budama çalışmaları sırasında motorlu testere ile bileğini kesmesi yürekleri ağza getirdi. Olay, saat 15.00 sularında kırsal Kurşunlu Mahallesi'ndeki bir meyve bahçesinde meydana geldi.

TALİHSİZ KAZA MEYDANA GELDİ
63 yaşındaki Serhat U., meyve ağaçlarını motorlu testere ile budarken dikkatsizlik sonucu testereyi sol eline kaptırdı. Kesici aletin çarpmasıyla bileği derinlemesine kesilen adam, kanlar içinde kaldı.

HASTANEYE KALDIRILDI, SORUŞTURMA BAŞLADI
Çevredekilerin yardımıyla özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan yaralıya ilk müdahale yapıldı. Durumunun ciddiyeti üzerine ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Serhat U.'nun tedavisi sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma komutanlığı, kazanın nasıl meydana geldiğini detaylı bir şekilde incelemeye aldı.
- 06:51Nisan ayında kartlı ödemelerde rekor: 2,5 trilyon lira aşıldı
- 06:41Sultan'ın 10 saatlik Londra turu ve taksi şoförünün gözünden o anlar
- 06:31Türk Tarih Kurumu mobil mağazasının ilk konuğu Önder Duman
- 06:19Küresel piyasalarda El Nino paniği: Dört temel ürüne zam yolda!
- 06:09Yunanistan Cumhurbaşkanı Tasulas, sınır karakolunda Türkiye'ye mesaj gönderdi




