Minik aşçılar 23 Nisan coşkusunu kurabiyelerle taçlandırdı

Balıkesir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında minik öğrenciler, 'Üretimi Keşfet, Kurabiyeni Yap' etkinliğiyle hem el becerilerini geliştirdi hem de bayram coşkusunu yaşadı.Minik aşçılar 23 Nisan coşkusunu kurabiyelerle taçlandırdı
Balıkesir'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ruhuna yakışır, minik yüreklerin hem eğlenip hem de öğrendiği bir etkinlik düzenlendi. Karesi Atatürk İlkokulu'nun minik öğrencileri, 'Üretimi Keşfet, Kurabiyeni Yap' sloganıyla mutfaklara girdi ve bayramın anlamını kendi elleriyle yoğurdukları hamurlara kattı.

BAYRAM RUHU MUTFAKTA YAŞANDI
Bu anlamlı buluşmaya Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Millî Eğitim Müdürü Selehattin Kal ve Karesi İlçe Millî Eğitim Müdürü Sami Günnü de katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Maarifin Kalbinde Çocuk' misyonuyla hayata geçirilen bu proje, çocuklara üretmenin hazzını ve paylaşmanın güzelliğini tattırdı. Minik şefler, kendi yarattıkları kurabiyelerle hem el becerilerini sergiledi hem de bayram sevincini doyasıya yaşadı.

HER KURABİYE BİR ÇOCUK SEVİNCİ
Etkinliğin sonunda Vali Ustaoğlu, minik katılımcılara sertifikalarını vererek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutladı. Bu özel gün, çocukların gözlerindeki parıltıyla ve yaptıkları rengarenk kurabiyelerle unutulmaz bir anıya dönüştü.
- 19:41Buldan'da gölet doldu, çiftçinin yüzü güldü: Tarlalar can suyu bekliyor
- 19:31Bayburt'ta lise öğrencilerine yapay zekâ eğitimi verildi
- 19:21Aydın'da yürek burkan keşif: Ağaca asılı halde bulunan kişinin kimliği belli oldu
- 19:12Vali Sözer, Ertuğrul Gazi Türbesi’nde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi
- 19:02Samsun'da tüyler ürperten olay: Anne ve oğlu vahşice katledildi, borçlar mı sebep oldu?




