Milyoner'de 500 bin TL'lik soru ortalığı karıştırdı: İstanbul'un o ilçesi Karadeniz'de yok!

Kim Milyoner Olmak İster'de 500 bin TL'lik soruda İstanbul'un Karadeniz'e kıyısı olmayan ilçesi merak edildi. Yarışmacı Barkın Kenet'in karşılaştığı soru, izleyicileri de düşündürdü.
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümü, 500 bin TL'lik bir soruyla izleyicileri ekran başına kilitledi. Yarışmacı Barkın Kenet'in karşılaştığı bu kritik soru, coğrafi bilgiyi zorlayan ve aynı zamanda İstanbul'un sınırlarını sorgulatan cinstendi.

İSTANBUL'UN KARADENİZ KIYISI OLMAYAN İLÇESİ HANGİSİ?
Yarışmacı Kenet, seyirci jokerini kullanarak "Hangi İstanbul ilçesinin Karadeniz’e kıyısı yoktur?" sorusunun yanıtını bulmaya çalıştı. Bu soru, katılımcıların sadece genel kültürünü değil, aynı zamanda İstanbul'un karmaşık coğrafi yapısına dair bilgisini de sınadı. Şıklarda yer alan Büyükçekmece, Eyüpsultan, Beykoz ve Şile seçenekleri, izleyiciler arasında da tartışmalara yol açtı. Öte yandan, aynı yarışmada 18 yaşındaki Ahmet Bera Sevim isimli bir diğer yarışmacının da 1 milyon TL'lik soruyu görmeye hak kazanması, bölümün heyecanını daha da artırdı. Bu iki önemli an, sosyal medyada da geniş yankı buldu ve yarışmacıların verdiği kararlar büyük bir merakla takip edildi.
- 00:10Çanakkale'de trajik olay: Emekli öğretmen önce eşini sonra kendini vurdu
- 00:00Afra Saraçoğlu’nun adı Kopenhag’daki konserde başka bir isimle anıldı: Yeni aşk dedikoduları alevlendi
- 23:55Avrupa'da dizel devri bitti: Hibrit şov yaptı, Türkiye'nin tercihi şaşırttı
- 23:48Denizlerin kara kutusu: Algeciras'ta tarihi batıklar bulundu
- 23:43Irak'ta yeni dönem: Ali Zeydi, hükümeti kurma görevini aldı




