Milas-Bodrum karayolunda iki kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Milas-Bodrum karayolunda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 2 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Kazalardan birinde alkollü sürücü olduğu belirlenen otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana geldi.
Milas-Bodrum karayolu Meşelik mevkii akaryakıt istasyonu önünde meydana gelen trafik kazasında, Tuncer Işık yönetimindeki 26 SE 796 plakalı çekici TIR ile Nurettin Sarıkaya idaresindeki 48 HO 6674 plakalı minibüs çarpıştı.
BİR KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Kazada, minibüste yolcu olarak bulunan yabancı uyruklu Viktoria Bovtenove, Zarina Zhumaberk, Ekaterina Bout ile Türk vatandaşları Yağmur Seher Aslan, Efehan Şahin, Deni Karabel, Ali Gök, Süleyman Karakoç ve Akerke Muratbek yaralandı. Çekici TIR sürücüsü 79 yaşındaki Mehmet Günaydın ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KAZAYA NEDEN OLDU
Aynı yol üzerinde kısa süre sonra meydana gelen ikinci kazada ise bir kişi daha yaşamını yitirdi. Meşelik mevkisinde Hamza Yavuz yönetimindeki 48 ARD 028 plakalı motosiklet ile Yener Sönmez idaresindeki 34 YC 8493 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Hamza Yavuz hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsünün 2.33 promil alkollü olduğu tespit edildi.
- 11:54İzmir Belediyesi'nden üreticiye destek: 300 ton patates dar gelirli ailelere ulaşacak
- 11:45Menteşe'de gençler için yeni satranç eğitimleri başlatıldı
- 11:35Savaşın gölgesi turizmi etkiledi: İngilizler Türkiye'ye akın ediyor, 884 TL'ye tatil fırsatı!
- 11:26Göztepe, Gençlerbirliği'ni yenerek galibiyet hasretine son verdi
- 11:16İzmir'in sesleri 'Kıyının Sesi' belgeseliyle hayat buldu






