Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Bilecik 15. Olağan Kongresi tamamlandı. Kongrede mevcut İl Başkanı Talha Özkan, yeniden güven tazeleyerek görevine devam edecek. Kongrede ayrıca partinin yeni il yönetimi de belirlendi.
Kongreye katılım yoğundu
Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım gibi önemli isimler ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu.
Yeni yönetim ve kurullar belirlendi
Tek liste halinde gidilen seçimi kazanan Talha Özkan'ın yönetiminde Semih Sancar, İsmail Yavaş, İsmail Zeki Uyanık gibi isimler yer aldı. Ayrıca İl Disiplin Kurulu Asil üyeleri ve Üst Kurul Delegeleri de belirlenen isimler arasından oluşturuldu.








