• ceylan hafriyat
ASAYİŞ
Yayınlanma : 27 Ocak 2026 12:38

Mesaisi biten kadın, evine giderken hayatını kaybetti

Mesaisi biten kadın, evine giderken hayatını kaybetti
İzmir'in Torbalı ilçesinde işten evine giden 52 yaşındaki kadın, yolun karşısına geçerken otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti. Karanlık yolda meydana gelen kazada sürücü görüş mesafesinin düşük olduğunu belirtti.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, işten çıktıktan sonra evine gitmek için yola çıkan 52 yaşındaki Dilek Us, yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Us, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

teknik yapı

YOL AYRIMINDA YAŞANAN FACİA

Dün akşam saatlerinde Ekoten Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, N.K. idaresindeki 35 GB 3208 plakalı otomobil, sağ şeritten ilerlerken yol kenarında yürüyen Dilek Us'a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan Us, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Torbalı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak doktorların yoğun çabası sonuç vermedi ve Us, yaşamını yitirdi.

SÜRÜCÜDEN ŞOK İFADELER

Kazanın ardından gözaltına alınan otomobil sürücüsü N.K.'nin ifadesinde, olayın yaşandığı yolun oldukça karanlık olduğunu ve görüş mesafesinin çok düşük olduğunu belirttiği öğrenildi. Sürücü, "Zifiri karanlıktı, hiçbir şey görmüyordum. Kadına çarptığımı durduktan sonra fark ettim. İlk anda lastiğim patladı sandım" şeklinde konuştu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.