SPOR
Yayınlanma : 15 Ekim 2025 03:08

Merih Demiral: Memleketimde bu özel geceyi yaşadım

Merih Demiral: Memleketimde bu özel geceyi yaşadım
A Milli Takım'ın Gürcistan'ı 4-1 mağlup ettiği maçta iki gol atan Merih Demiral, memleketinde bu başarıyı yaşamanın gururunu dile getirerek Dünya Kupası'na katılma hedefini vurguladı.

A Milli Takım'ın savunma oyuncularından Merih Demiral, Gürcistan maçı sonrasında yaptığı açıklamalarda büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti.

teknik yapı

TÜRKİYE'NİN GALİBİYETİ VE DEMİRAL'IN PERFORMANSI

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu 4. maçında A Milli Takım, Gürcistan'ı Turka Kocaeli Stadyumu'nda 4-1 mağlup etti. Millilere galibiyeti getiren golleri Kenan Yıldız (14.), Yunus Akgün (35.) ve Merih Demiral (22. ve 52.) kaydetti. Gürcistan'ın tek golü ise 65. dakikada Kochorashvili'den geldi. Karşılaşmada iki gol kaydeden Merih Demiral, müsabaka sonrası duygularını paylaştı.

DEMİRAL'DAN HAYALLER VE HEDEFLER

Demiral, "Benden mutlusu yok. Takım olarak mutluyuz. Memleketimde bu özel geceyi yaşadım. Çok mutlu ve gururluyum. Burada küçükken sokakta top oynarken bunun hayalini kurdum. Memleketimde bu galibiyeti almak, çok mutlu ve gururluyum. İnşallah diğer maçlarda da devam eder." ifadelerini kullandı. Golün hayalini kurduğunu belirten Demiral, Hakan ve Arda ile yaptığı konuşmalardan da bahsetti. Milli takımın en büyük hedefinin Dünya Kupası'nda yer almak olduğunu vurgulayan Demiral, "Hepimizin hayali Dünya Kupası. Orada olmak istiyoruz. Bunun hayalini kuruyoruz. İnşallah tüm Türk halkını mutlu ederiz." dedi.