Menteşe'de araç yangını: Mahalleli itfaiye gelene kadar müdahale etti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bir aracın motor kısmında çıkan yangın, mahalle sakinlerinin hızlı müdahalesiyle söndürülürken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen bir araç yangını, mahalle sakinlerinin hızlı müdahalesiyle büyük bir felaketin önüne geçti. 48 SGJ 78 plakalı araç, Saatli Kule Caddesi'nde seyir halindeyken motor kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
PANİK VE HIZLI MÜDAHALE
Motor kısmından yükselen duman ve alevler, çevrede paniğe neden oldu. Çevredekiler, itfaiye ekipleri olay yerine ulaşana kadar kendi imkanlarıyla, su ve hortumlar kullanarak yangına müdahale ettiler. Mahalleli, yangının büyümesini engellemek için seferber oldu.
İTFAİYE EKİPLERİNİN İNCELEMESİ
Muğla Büyükşehir İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangını kontrol altına aldı ve inceleme başlattı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. Araçta maddi hasar meydana geldi, şans eseri yaralanan kimse olmadı.
- 05:17İsa Gün, Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu'nda başkanlık koltuğuna yeniden oturdu
- 04:50Kırıntılarla İdare Edin: Emekliler ve Memurlar Hayatta Kalma Mücadelesinde
- 04:29Rıdvan Yılmaz'ın nişan törenine Beşiktaş Başkanı Adalı da katıldı
- 04:19ABD'de Türkiye üretimi bebek ıslak mendilleri toplatılıyor: Enfeksiyon tehlikesi kapıda!
- 04:09Flatiron binası, 124 yıl sonra ilk kez ışıklandırıldı






