Menemen Belediyesi, 5. Bozalan İncir Festivali için hazırlıklarını tamamladı. Festival, ilçenin meşhur incirleriyle ziyaretçilerine lezzetli anlar yaşatacak ve ünlü sanatçı Gülben Ergen'in konserine de ev sahipliği yapacak.

FESTİVAL PROGRAMI YOĞUN
16 Ağustos Cumartesi günü saat 10:00'da satış stantlarının açılmasıyla başlayacak festivalde, 12:00'da çocuk atölyeleri düzenlenecek. Saat 16:00'da müzik dinletileri, 17:00'da ise kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Sağlıklı yaşam söyleşisi de festival programında yer alıyor.

GÜLBEN ERGEN SAHNE ALACAK
Festivalin en önemli etkinliği ise akşam saat 20:00'da ünlü sanatçı Gülben Ergen'in vereceği konser olacak. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, festivale ilişkin yaptığı açıklamada, 'Topraklarından bereket fışkıran Menemen’in her bölgesi bizim için ayrı bir değer. Mayıs ayında yaklaşık 1 milyon ziyaretçiyle gerçekleştirdiğimiz Emiralem Çilek Festivalimiz sonrası vatandaşlarımızı bu kez incirimizle buluşturacağız. Tadı ve mis gibi kokusuyla Bozalan İnciri, her zamanki gibi kitleleri buluşturacak. Lezzetiyle, konseriyle, müzik dinletileri, söyleşisi ve çocuk atölyeleriyle 7’den 77’ye her misafirimiz için hazırlıklarımızı tamamladık. Tüketicinin doğrudan köylümüz ve yerel üreticimizle buluşacağı festival coşkusuna ortak olmak için tüm misafirlerimizi Bozalan’a bekliyoruz' dedi.






