SAĞLIK
Yayınlanma : 28 Ağustos 2025 16:28

Memişoğlu, Uşak'ta açıkladı: 200 yataklı yeni hastane yapılacak

Memişoğlu, Uşak'ta açıkladı: 200 yataklı yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Uşak ziyaretinde 200 yataklı yeni bir hastane ve ek bir sağlık merkezi yapılacağını açıkladı.
Memişoğlu, Uşak'ta açıkladı: 200 yataklı yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Uşak’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Uşak Valiliği ve İsmetpaşa Caddesi esnafını ziyaret eden Bakan Memişoğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi.

teknik yapı

SAĞLIK BAKANI'NDAN UŞAK'A MÜJDE

Bakan Memişoğlu, burada yaptığı basın açıklamasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde gece gündüz çalıştıklarını, Uşak halkına ve Ankara’daki tüm vatandaşlara hizmet ettiklerini belirtti. Sağlık hizmetlerinde tedaviye ek olarak, hastalıktan korunmayı ve sağlıklı yaşamı önceliklendirdiklerini vurguladı. Makamların ve dünyanın gelip geçici olduğunu, önemli olanın iyi hizmet ve Allah rızası için gayret olduğunu dile getirdi. Son 23 yılda sağlıkta büyük atılımlar kaydedildiğini, ancak iyileştirmeye ihtiyaç duyulan alanların da olduğunu ifade etti.

YENİ HASTANE VE SAĞLIK MERKEZİ

Memişoğlu, Uşak’a 200 yataklı yeni bir hastane yapılacağını duyurdu. Proje ihalesinin tamamlanıp inşaata başlanacağını, milletvekillerinin de destek verdiğini belirtti. Ayrıca, mevcut bir sağlık ve hayat merkezine ek olarak bir yenisinin daha yapılacağını müjdeledi. Sağlık hizmetlerinin altyapısı ve hekim kadrosuyla Uşak halkına daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi. Açıklamaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.