Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt, Anbar, Battalgazi ve Kılıçaslan Mahallelerinde yer alan 23 daire için açık ihale gerçekleştirdi.

YÜZDE 25 PEŞİNATLA EV SAHİBİ OLUNUYOR
İhaleye katılan vatandaşlar, yüzde 25 peşinat ve 36 eşit taksit imkanıyla ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 30 indirim fırsatı sunulması, vatandaşların memnuniyetini artırdı. Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu 'Kazan Kazan Modeli' ile konut sahibi olmanın önemine vurgu yaptı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Palancıoğlu, iki yıl önce kentsel dönüşüm projeleri kapsamında ürettikleri dairelerin, vatandaşların kolayca sahiplenmesi için çeşitli düşünceler geliştirdiklerini ifade etti. Diğer belediyelerin de bu modeli örnek almaya başladığını belirten Başkan, kentsel dönüşüm çalışmalarının farklı bölgelerde sürdüğünü açıkladı. "İhalelerimiz devam edecek. Dairelerini alan vatandaşlarımıza sağlık ve huzur diliyorum" dedi.








