Düzenleme : 05 Mayıs 2026 11:55
mayıs ayında sandras dağına kar sürprizi

Muğla Köyceğiz'de Mayıs ayında Sandras Dağı'na yağan kar, bahar ortasında kış manzaraları oluşturdu. Vatandaşlar şaşkınlıkla bu eşsiz manzarayı izlemeye geldi.
MAYIS SÜRPRİZİ
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, baharın ortasında beklenmedik bir kar sürprizi yaşandı. Hava sıcaklıklarındaki ani düşüş, ilçenin yüksek rakımlı bölgelerinde etkili olurken, Sandras Dağı ve Gökçeovacık Gölü çevresinde kar yağışı gözlemlendi.
KIŞ MANZARALARI GÖRÜLDÜ
İlçe genelinde etkili olan sağanak yağışın ardından hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte, Sandras Dağı'nın zirveleri ve çevresindeki yüksek kesimler beyaza büründü. Mayıs ayının başlarında yağan kar, bölgede adeta kış manzaraları oluşturdu. Bu beklenmedik kar yağışı, bölge halkında şaşkınlığa neden oldu.
VATANDAŞLAR GÖRMEK İÇİN AKIN ETTİ
Sandras Dağı'nın karla kaplı tepelerini gören vatandaşlar, bu eşsiz manzara karşısında hayranlıklarını gizleyemedi. Bazı vatandaşlar, kar manzarasının keyfini çıkarmak ve bu anları ölümsüzleştirmek için Sandras Dağı'na çıkarak eğlenceli vakit geçirdi. Bahar ortasında yaşanan bu kar olayı, bölgede günün en çok konuşulan konusu oldu.
- 12:53Başkan Aydın, Sırameşeler'de vatandaşlarla bir araya geldi
- 12:43Kasapoğlu, Karabük'te nabız yokladı: Belediyeden Kardemir'e uzanan ziyaretler
- 12:33Bodrum'un 'susuz yaz' korkusu tarih oldu: Barajlar son 5 yılın rekorunu kırdı, ama tehlike hala kapıda!
- 12:33CHPMuğla örgütü 13 ilçede sahaya indi: "çözüm sandıkta!
- 12:22Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi, bilgi yarışmasında büyük başarı elde etti





