Muğla'nın Marmaris ilçesindeki DeFacto Giyim Mağazası'nda öğle saatlerinde meydana gelen yangın, hem çalışanları hem de müşterileri panikle dışarıya çıkmaya zorladı.

YANGININ NEDENİ ELEKTRİK ARIZASI
İlk belirlemelere göre, yangının mağaza içerisindeki elektrik aksamından kaynaklandığı ifade edildi. Yangın anında mağaza içinde yoğun duman oluşurken, personel ve alışverişte bulunan vatandaşlar derhal dışarıya yöneldi. Yangının büyümemesi için hızlı bir tahliye süreci gerçekleştirildi.
İTFAİYE EKİPLERİ ZORLUKLA ULAŞTI
Olay yerine Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve polis sevk edildi. Ancak hatalı parklar ve bekleyen araçlar sebebiyle itfaiye ekiplerinin bölgeye ulaşımı oldukça güçleşti. Ekipler, yangını söndürmeyi başarmış olsa da yoğun dumanın tahliyesi de büyük bir çaba gerektirdi. Yangınla ilgili incelemeler devam ediyor.







