Marmaris'te sağanak yağış sonrası sel felaketi: Bir kişi hayatını kaybetti

Marmaris'te etkili olan sağanak yağış sonrasında meydana gelen sel felaketi, bir kişinin hayatını kaybetmesine ve birçok evde hasara yol açtı.Marmaris'te sağanak yağış sonrası sel felaketi: Bir kişi hayatını kaybetti
Muğla'nın Marmaris ilçesinde gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış, kırsal mahallelerde su baskınlarına ve derelerde taşmalara yol açtı. Bu felaketin sonucunda, sel sularına kapılan bir araçtaki şoför hayatını kaybetti.

MAHALLELERDE SU BASKINLARI YAŞANDI
Gün ağardığında, Marmaris'teki kırsal mahallelerde, özellikle Bayır, Osmaniye, Dereözü, Söğüt, Turunç, İçmeler ve Orhaniye gibi bölgelerde su baskınlarının izleri ortaya çıktı. Aşırı yağışlar nedeniyle Turgut ve Bayır Mahalleri arasındaki yola çamur ve kaya parçaları düştü. Bu durum, bazı yolların kısmen trafiğe kapalı kalmasına neden oldu.

HASARLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI
Selin etkisiyle derelerin taşması sonucu çok sayıda ev ve iş yerinde ciddi hasarlar meydana geldi. Ekiplerin, olumsuz etkilenen bölgelerdeki çalışmaları ise devam ediyor. Marmaris'te yaşanan bu felaket, bölge halkının yaşamını olumsuz bir şekilde etkiledi.
- 17:49BBDSO, Prof. Dr. Ayhan Kızıl'ı anmak için özel konser düzenliyor
- 17:39Lise öğrencisinden kadına şiddete isyan: Kadın cinayetlerini romanlaştırdı
- 17:30Rize'de yayla yollarında kar temizleme çalışmaları hız kazandı
- 17:20Bahçede düşen yaşlı kadın için seferberlik: Komşuları sayesinde kurtarıldı
- 17:11Erzurum'da yükseköğrenim kız yurdunun açılışı yapıldı




