Düzenleme : 05 Eylül 2024 11:02
Marmaris’te market denetimleri sürüyor

Marmaris Belediyesi zabıta ekipleri zincir marketlerde denetimlere devam ediyor. Rutin olarak kontroller gerçekleştiren ekipler, ilçe genelindeki tüm marketlerde hijyen ve son kullanma tarihlerini denetliyor.
“Güvenli gıda, güvenli Marmaris” sloganıyla halkın sağlıklı, güvenilir gıda tüketmeleri ve kaliteli hizmet almaları için çalışmalar yürüten Marmaris Belediyesi zabıta ekipleri, zincir marketlerde denetimlere devam ediyor. Rutin olarak kontroller gerçekleştiren ekipler, ilçe genelindeki tüm marketlerde incelemelerde bulunuyor.
Ruhsat, vergi levhası gibi bulunması şart olan belgelerde kontroller gerçekleştiren zabıta ekipleri hijyenik şartlar, saklama şartları ve ürünlerin tarihleri kontrol ediyor. Özellikle süt, yoğurt, peynir, tavuk eti gibi bozulma süreci daha kısa olan gıdalara tek tek bakan zabıtalar son kullanma tarihi geçen ürünler varsa el koyuyor. Söz konusu marketlere de cezai işlem uygulayan ekipler tarihi geçmiş ürünleri de imha ediyor.
Halkın güven ve sağlığı için zabıta ekiplerinin 7/24 görev başında olduğunu belirten Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, “Vatandaşımızın kaliteli ve hijyenik şartlarda gıdaya ulaşması için çalışmaları sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.
- 03:54Zelenski, barış için Türkiye'ye yöneldi
- 03:44Almanya'dan şok hamle: Limanlar tanklarla doluyor, savaş hazırlığı hızlandı!
- 03:34Trump’tan dikkat çeken Hürmüz Boğazı açıklamaları
- 03:23Güneş ve suyla elektrik üretmeden yakıt: Fotoreaktör panelleriyle devrim!
- 03:14Zerrin Özer'in ablası Tülay Özer yaşamını yitirdi: Müzik kariyeri ve anılarıyla anılacak




