Marmaris'te fırtına faciası: Üç yelkenli karaya vurdu, Rus turist şans eseri kurtuldu

Marmaris'teki şiddetli fırtınada üç yelkenli karaya vurdu, bir Rus turist kendi imkanlarıyla kurtuldu. Tekneler vinç ve kamyonlarla bakım alanlarına taşındı.
Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün etkili olan şiddetli fırtına, üç yelkenli tekneyi kıyıya sürükleyerek karaya vurmasına neden oldu. Kemeraltı Mahallesi Halk Plajı sahilinde meydana gelen olayda, teknelerden birinde bulunan Rus vatandaşı, teknenin karaya oturmasının ardından kendi imkanlarıyla kıyıya çıkmayı başardı.

FIRTINANIN YIKICI ETKİLERİ
Şiddetli fırtına ve sağanak yağmur, ilçe genelinde hayatı olumsuz etkiledi. İlçenin farklı noktalarında ağaçların yollara devrilmesi sonucu ulaşımda aksamalar yaşandı. Marmaris'te dün sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran kötü hava koşulları, hem denizde hem de karada ciddi sorunlara yol açtı.

TEKNELERİN KURTARMA OPERASYONU
Karaya vuran yelkenli tekneler için bugün kaldırma çalışmaları başlatıldı. Tekne sahipleri bölgeye gelerek vinç ve kamyon yardımıyla tekneleri bakım ve çekek alanlarına götürdü. Fırtınanın ardından başlayan kurtarma operasyonuyla hasar gören tekneler güvenli bölgelere taşındı.
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!




