Mardin Mazıdağı'nda 11 milyon TL'lik halı desenli yol tepki çekti

Mardin'in Mazıdağı Belediyesi, Çiğdem Caddesi'ne 11 milyon 368 bin TL'ye halı desenli yol yaptırdı. Yüksek maliyet ve ilçe genelindeki yolların kötü durumu nedeniyle vatandaşlar tepki gösterdi.
Mardin'in Mazıdağı ilçesindeki Çiğdem Caddesi'ne 11 milyon 368 bin TL harcanarak yapılan halı desenli yol, vatandaşların tepkisine neden oldu. Mazıdağı Belediyesi, mevcut parke taşlarını kaldırarak, yerine halı desenli bir yol döşetti. Bu ihaleyi 11 milyon 368 bin TL karşılığında Batman'da faaliyet gösteren bir yüklenici firma kazandı.

YÜKSEK MALİYET TEPKİ ÇEKTİ
Yolun yüksek maliyeti vatandaşlar arasında büyük tepki yarattı. İlçe merkezindeki yolların çoğunun bozuk olduğunu belirten A.A., belediyenin sadece gösteriş için bu yolu yaptırdığını ve kırsal mahallelere gereken önemin verilmediğini dile getirdi. A.A., 'Belediye sadece gösteriş için o halı desenli yolu yaptı. İlçe merkezinden ve kırsal mahallelerde hiçbir çalışma yapmıyorlar. Biz bozuk yollarla boğuşurken onlar tek bir yola 11 milyon TL harcıyorlar' şeklinde konuştu.

SEÇİM VAATLERİ HATIRLATILDI
Mazıdağı'nda yaşayan Ö.K. ise Belediye Başkanı Kudret Uçuk'un seçim öncesi verdiği 37 proje sözünü hatırlatarak, bozuk yolların onarılmasını, çevre temizliğinin iyileştirilmesini ve gençlere yönelik projelerin hayata geçirilmesini talep etti.
- 10:4910 suçtan aranan firari hükümlü Aliağa'da nefes kesen operasyonla yakalandı!
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha



