Mardin'in Artuklu ilçesinde güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonda, toplamda 13 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait 13 şarjör ele geçirildi.
KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR
İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah kaçakçılığı ve ticaretinin önlenmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Artuklu ilçesinde yapılan operasyonda, ele geçirilen silahlar önemli bir başarı olarak değerlendirildi.
GÖZALTILAR VE ADLİ İŞLEMLER
Operasyon sırasında gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Emniyet yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü suç ve suç unsuruyla kararlılıkla mücadele edeceklerini vurguladı.








