Mardin'de kan donduran kavga: 1 kişi hayatını kaybetti!

Mardin Kızıltepe'de iki kuyumcu esnafı arasında çıkan kavga ölümle sonuçlandı. Kavgada ağır yaralanan Ulaş Delener kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, Cumhuriyet Meydanı'nda iki kuyumcu esnafı arasında çıkan tartışma, ne yazık ki ölümle sonuçlandı. Olay, kısa sürede büyüyerek bıçakların, sopaların ve yumrukların konuştuğu vahim bir kavgaya dönüştü.

OLAY YERİNE SEVK EDİLEN EKİPLER
İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri intikal etti. Polis, durumu kontrol altına almak ve tarafları ayırmak amacıyla havaya uyarı ateşi açmak zorunda kaldı. Kavgada yaralanan Şirin D. (35), Diyar A. (25), Abdurrahman A. (51) ve Ulaş Delener isimli şahıslar, acil olarak hastaneye kaldırıldı.
UMUTLAR TÜKENİNCE ACILI SON
Aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Ulaş Delener için doktorlar seferber oldu. Ancak tüm müdahalelere rağmen Delener'in hayatını kurtarmak mümkün olmadı. Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!





