Manisada uyuşturucu operasyonu: 11 tutuklama

Manisada jandarma ekiplerince 7 ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 12 bin 511 hap ve yüklü miktarda esrar ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 14 kişiden 11i tutuklandı.Manisada uyuşturucu operasyonu: 11 tutuklama
Manisa İl Jandarma Komutanlığı, 20-26 Ekim 2025 tarihleri arasında 7 ilçede eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonları düzenledi. Bu operasyonlar sonucunda, zehir tacirlerine büyük bir darbe vurulduğu bildirildi. Ekipler, titiz çalışmalarla şüphelilerin barındığı ev ve iş yerlerine baskınlar gerçekleştirdi.

YAKALANAN MİKTARLAR VE GÖZALTILAR
Operasyonlarda toplamda 12 bin 511 adet sentetik ecza hap, 2 bin 213 gram esrar, 59 gram yüksek değerli uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Ayrıca, güvenlik güçleri tarafından 2 adet tabanca ve 2 adet bıçak da muhafaza altına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün koordinesinde yapılan bu başarılı operasyonlarda toplam 14 kişi gözaltına alındı.

ADLİ SÜREÇ VE SONUÇLAR
İlgili Cumhuriyet Savcılıklarının yönlendirmesiyle yürütülen adli süreç sonucunda, gözaltına alınan 14 kişiden 11i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Manisa Jandarması, uyuşturucuyla mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı
- 13:19Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun boşanması, Feraye gafı ve şok iddialarla yeniden gündemde!
- 13:12Elf kulağı estetiği: Gençlerin sosyal medya rüzgarında yeni akım
- 13:05Beşiktaş'ta bayram coşkusu: Başkan ve yönetimden taraftara sıcak mesajlar





