GÜNDEM
Yayınlanma : 18 Eylül 2025 18:36

Manisa Valisi Özkan: Şehitlerimiz ve gazilerimiz birliğimizin harcıdır

Manisa Valisi Özkan: Şehitlerimiz ve gazilerimiz birliğimizin harcıdır
Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Gazi Tahsin Sağır ve Şehit Timuçin Aladağ'ın ailesini ziyaret ederek, şehit ve gazilerin fedakarlıklarının önemini vurguladı ve onların birliğin teminatı olduğunu ifade etti.

Manisa Valisi Vahdettin Özkan, şehit ve gazileri ziyaret ederek onların gösterdiği fedakarlığı ve kahramanlığı anlattı.

teknik yapı

ŞEHİT VE GAZİ ZİYARETİ

Vali Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan, Gazi Tahsin Sağır ve ailesinin yanı sıra Şehit Timuçin Aladağ’ın babası Recep Aladağ’ı evlerinde ziyaret etti. Ziyaret esnasında ailelerle sohbet eden Vali Özkan, şehitlerin ve gazilerin fedakarlıklarının unutulmayacağını ve her zaman hatırlanacağını vurguladı.

Vatan Sevgisi ve Birlik

Vali Özkan, yaptığı konuşmada şehitlerin ve gazilerin bu toprakları vatan yapan ruhun temsilcisi olduğunu ve birliğin temelini oluşturduğunu belirtti. "Onların maneviyatına her zaman ihtiyacımız var ve emanetlerine hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğiz." diye ekledi.