Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) gerçekleştirilen olağan seçimlerde, mevcut başkan Mehmet Yılmaz tekrar göreve getirildi. Oda üyeleri, önümüzdeki dönem meslek komiteleri ve meclis üyelerini belirlemek üzere oy kullanarak tercihlerini ortaya koydu.

Sarı liste açık ara kazandı
Mehmet Yılmaz'ın liderliğindeki sarı liste, toplam 23 meslek komitesinden 22'sini kazanarak seçimlerde ezici bir üstünlük kurdu. Manisa Fuar Alanı'nda kurulan 23 sandıkta kullanılan oylar sonucunda, 151 meslek komitesi üyesi ile 64 meclis üyesi netleşti. Bu önemli seçime oda üyeleri büyük bir katılım gösterdi.

Yılmaz, tüm üyelerle bir araya gelme vurgusu yaptı
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Mehmet Yılmaz, destek veren seçmenlere minnettar olduğunu belirtti. 154 yıllık bir geçmişe sahip olan odanın değerine dikkat çeken Yılmaz, “Bu çınarı hep birlikte daha aydınlık ve refah dolu gelecekler için beslemeye devam edeceğiz” dedi. Seçim sürecinde herhangi bir sorun yaşanmadığını ve oda üyelerinin kendilerine olan güvenlerini sandıkta tescillediğini ifade eden Yılmaz, kendisinin bu yapının sadece bir temsilcisi olduğunu ve tüm oda üyeleriyle büyük bir ailenin parçası olduklarını vurguladı. Manisa'nın ekonomik gelişimine katkı sağlamak amacıyla ortak hareket etmenin gerekliliğini yineleyen Yılmaz, seçimlerin huzur içinde tamamlanmasına katkı sağlayan emniyet güçlerine de teşekkürlerini sundu.








