Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Manisa FK, evinde Ümraniyespor'u 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, takımının gösterdiği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

DALCIDAN ÖVGÜLER
Dalcı, ''Çok mutluyuz. Çok değerli bir maç oynadık. 3 puandan çok daha fazlasını kazandık. Takımım, geldiğim günden beri inanılmaz bir reaksiyon gösteriyor. Sahanın içinde kötü oynasa da zaman zaman müthiş mücadele ediyoruz ve pozitif oyun sistemimizi iyi yansıtıyoruz. Bugün bu çıkışımızı sürdürmek adına bu maç çok önemliydi. Ligimizde, tam anlamıyla rakibimiz olan bir takımı geride bırakmış olmamız sevindirici. Oyuncularımı yürekten kutluyorum'' ifadelerini kullandı.
AÇIKGÖZ'DEN DEĞERLENDİRME
Ümraniyespor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz ise, ''Manisa’ya puan almak için geldik. İyi hazırlanmıştık. Maçın başından itibaren iki takım adına dengeli bir maç oldu. Normalde beraberlik ile sonuçlanması gereken bir karşılaşmaydı. Ancak yaptığımız bir hatayla gol yedik. Girdiğimiz net pozisyonları değerlendiremedik ve istemediğimiz bir sonuç aldık. Şimdi diğer maçlarımıza odaklanarak yolumuza devam edeceğiz'' dedi.







